"Бях изнасилена от звезда от Висшата лига. Той го засне и показа на приятели" - нови шокиращи обвинения от Острова


"Бях изнасилена от звезда от Висшата лига. Той го засне и показа на приятели" - нови шокиращи обвинения от Острова
Снимка: iStock

4174 0

Жена твърди, че е била изнасилена от звезда от Висшата лига като тийнейджърка в шокиращо интервю на Острова. Предполагаемата жертва - която не е назована - казва, че е била на 19 години, когато футболистът я е "нападнал" в собствената ѝ спалня по време на домашно парти. Това се е случило преди 8 години.

Тя разказва пред "Daily Mail", че футболистът, когото тя никога не е срещала преди партито, вероятно няма да си спомни за нея, "ако минем един покрай друг". Споменът за онази нощ обаче се е запечатал в съзнанието й.

Нови жестоки обвинения от Острова

Жената казва, че "не е могла да се движи" по време на предполагаемото нападение. "Следващото нещо, което си спомням, е съквартирантът ми обратно в стаята ми, блъскайки вратата и питайки "Какво става?". Тя твърди, че футболистът е заснел ужасяващата атака - и този кадър вече се разпространявал сред гостите. Самата тя не е гледала филма и не знае дали все още съществува.

Тя допълва, че никога не е срещала играча преди и не са се срещали оттогава - но тя не е съобщила за нападението на полицията или родителите си. Тя спекулира, че питието ѝ може да е било подсилено, но настоява, че не е просто пияна и никога не се е съгласявала на секса, казвайки, че "няма начин" да е била достатъчно пияна, за да не си спомня.

Не вярва, че ще получи правда чрез съда

И накрая твърди, че играчът - който сега играе в отбор от Висшата лига - се е върнал в къщата й в ранните часове и е блъскал на заключената врата, както и че е изпращал непрекъснати съобщения. Тя се страхува да докладва за случая, като се има предвид ниският процент на съдебно преследване за изнасилване, особено толкова дълго след предполагаемото нападение, съобщава Mail.

"Ако се стигне до съд, вие ще сте напълно унищожени от адвокат, който ви кара да се чувствате безполезни. Системата не е там, за да защити жертвите на сексуално насилие. Какви други престъпления докладвате и незабавно ви обвиняват в лъжа?". А болката ѝ само се задълбочава от факта, че редовно вижда лицето му по телевизията, докато гледа футбол с половинката си. Само преди няколко дни Бенжамен Менди бе официално оправдан именно по обвинение в изнасилване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички