Легенда на Манчестър Юнайтед отправи предупреждение до Хари Магуайър


Легенда на Манчестър Юнайтед отправи предупреждение до Хари Магуайър
Снимка: Getty Images

2793 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд, вярва че Хари Магуайър е изправен пред психическо предизвикателство, след като капитанската му лента бе отнета. Той смята, че защитникът сега трябва да реши дали иска да остане като ролеви играч или да напусне през лятото.

Говорейки за "TNT Sports", Фърдинанд предупреди Магуайър, че няма да получи желаното игрово време под ръководството на Ерик тен Хаг, като също посочи, че британецът не се вписва в игровия стил на нидерландеца.

"Тен Хаг има особен начин на игра. Той трябва да избира играчи, които отговарят на стила му на футбол, а Хари Магуайър не отговаря на изискванията. Той харесва Мартинес и Варани те ще бъдат неговите титуляри. Със сигурност е било трудно на Хари да се върне след добрия Мондиал, който направи и да разбере, че ще е резерва", категоричен е Рио.

"Сигурно е било психически много трудно да се справя с това. Въпросът сега е какво иска да прави? Иска ли да бъде ролеви играч, или иска да бъде титуляр в друг отбор? Ако е щастлив да бъде резерва, то той ще остане, ако не е, тогава ще си отиде", добави още бившият футболист.

Хари Магуайър се радва на голям интерес от клубове от Висшата лига. Уест Хям "умува" дали да го привлече, а Челси също е сред фаворитите за подписа му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички