Бивша звезда на Челси и Ливърпул е заплашен от арест, а причината звучи абсурдна


Бивша звезда на Челси и Ливърпул е заплашен от арест, а причината звучи абсурдна
Снимка: Guliver/GettyImages

1574 0

Бе издадена заповед за арест на бившия футболист на Челси и Ливърпул - Даниел Стъридж, след като не се е явил в съд в Лос Анджелис, Калифорния заради пари, които дължи на мъж, който твърди, че е намерил неговото куче.

Как се стигна до ситуацията

34-годишният бивш английски национал публично предложи възнаграждение за безопасното връщане на домашния си любимец през юли 2019 година, след като разкри, че домашният му любимец (порода померан) е бил откраднат от къщата му в Лос Анджелис.

Фостър Уошингтън, американски рапър, известен като "Killa Fame", си приписа заслугата за намирането на кучето с име Лучи, но е категоричен, че не е видял и долар от обещаната от Стъридж сума за намирането на домашния му любимец.

През декември 2021 година съдът в Ел Ей нареди на Стъридж да плати на Вашингтон 30 хиляди долара след решение по подразбиране, до което се стигна, след като бившата звезда на Ливърпул не отговори на жалбата.

Той беше призован отново в съда миналия месец за "изпит за длъжници", където трябваше да отговори на въпроси за финансите си.

Стъридж обаче не присъства и съдебни документи показват, че вече му е връчена заповед за задържане - призовка, издадена от съдия, за да се арестува обвиняем и да го изправи пред съда. Ново изслушване е насрочено за 30-ти ноември.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жоао Кансело обясни грубото си отношение към феновете на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички