Бивша съпруга на звезда от Ла Лига се похвали с новия си - отново от първенството (СНИМКА)


Бивша съпруга на звезда от Ла Лига се похвали с новия си - отново от първенството (СНИМКА)
Снимка: Instagram

2483 0

Две звезди от Ла Лига се озоваха в любовен триъгълник с инфлуенсър. Бившата съпруга на легендата на Атлетик Билбао - Икер Муниаин, сега излиза със звездата на Хетафе -  Луис Мия.

Размяна на съпруги в Ла Лига

Андреа Сесма беше във връзка с Муняин в продължение на няколко години и имат две деца заедно. Двойката се ожени през 2017 г., но се разделиха четири години след брака. Не се знае много за тяхната раздяла и семеен живот след развода.

ГОРЕЩАТА АНДРЕА СЕСМА, КОЯТО ПОДПАЛИ ЛА ЛИГА

Андреа се срещаше с актьора Мигел Анхел Силвестре, след като се раздели с Муниаин, но сега се озова с друг футболист. Красавицата разкри в Instagram, че излиза с Мия, който е един от съотборниците на Мейсън Грийнууд.

В момента Андреа и централния халф се наслаждават на романтична коледна ваканция в Англия. Двамата обявиха връзката си с публикация в социалните мрежи, прегърнати пред Биг Бен и Лондонското око.

31-годишният Муниаин е играл два мача за испанския национален отбор. Той е легенда в Атлетик Билбао, като има 548 мача за клуба. Офанзивният полузащитник е и капитан на отбора си от детството. 29-годишният Мия в момента играе за Хетафе след предишни периоди в Гранада и Тенерифе. Той премина през академията на Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички