Франческо Тоти говори за първи път след развода с жената, с която живя 20 години


Франческо Тоти говори за първи път след развода с жената, с която живя 20 години
Снимка: Getty Images

4859 0

Легендата на Рома - Франческо Тоти говори публично за първи път за развода си с Илари Блази и новия си романс с Ноеми Боки, настоявайки, че не е първият, който е изневерил.

" Не е вярно, че съм изневерил първи. Казах, че няма да говоря и не го направих, но прочетох много фалшиви новини през последните няколко седмици. Някои от тези фалшиви новини накараха и моите деца да страдат. Истинската криза беше между март и април миналата година, но страдах дълго време. Преминах през труден период, спрях да играя футбол, загубих баща си от COVID-19 и когато имах най-голяма нужда от нея, жена ми я нямаше", каза Тоти в интервю за "Corriere della Sera".

Той каза, че сам е виновен за развода и настоява, че се е запознал с настоящата си половинка Боки след изневярата на Блази.

" Когато се счупи, се счупи наполовина – 50 на 50. Трябваше да съм повече с нея. През септември миналата година до мен започнаха да стигат спекулации, че Илари има друг. И повече от един. Никога не съм го правил от 20 години, но когато някои хора, на които имам доверие, ме предупредиха за това, станах подозрителен.

Погледнах телефона ѝ и видях, че има трети човек, който е работил като посредник между Илари и друг човек. Нещо като: „Ще се видим в хотела.“ В миналото имаше много спекулации за нас, но това бяха наистина спекулации. Ето го доказателството. Фактите. И това ме тласна към депресия. Не можах да заспя. Преструвах се, че нещата са наред, но това вече не бях аз. Измъкнах се от тази ситуация само благодарение на Ноеми“, обясни Тоти.

Вижте още: Тоти показа защо класата е вечна (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички