Билал Бари категорично се обяви в подкрепа на Палестина, призова за спиране на насилието (СНИМКА)


Билал Бари категорично се обяви в подкрепа на Палестина, призова за спиране на насилието (СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2827 0

Нападателят на Левски Билал Бари, който лекува трайна контузия, взе отношение за войната между Израел и Палестина. Той изрази подкрепа за Палистана и призова да се спре насилието.

Ясна позиция на Бари

Бари направи това в Instagram, където публикува на "стори" снимка с текст "Свободна Палестина". Само преди няколко дни Карим Бензема също изрази подкрепа за случващото се в Газа, като след това се отприщи голям скандал и обвинения, че има връзка с терористична организация.

Преди няколко дни се появи информация, че Бари най-накрая е близо до завръщането си. От агенцията прогнозират, че нападателят окончателно ще е част от тренировките наравно със съотборниците си по време на зимната подготовка.

През уикенда Бари дори е тренирал на "Герена" редом до Жереми Петрис, Цунами и останалите неангажирани с националните отбори състезатели. За нападателя е планирано скоро да започне с беговите упражнения, като постепенно продължи с работа с топка. А през пролетта да се завърне и в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички