Бекали счупи тъпомера: Дибала е едно 165-сантиметрово джудже


Бекали счупи тъпомера: Дибала е едно 165-сантиметрово джудже

3143 0

Президентът на Стяуа (Букурещ) или ФКСБ - Джиджи Бекали, счупи тъпомера, позволявайки си да обиди звездата на Ювентус Пауло Дибала. Румънецът не е останал очарован от представянето на нападателя срещу Йънг Бойс в Шампионска лига и си позволи да нарече аржентинския футболист "джудже".

"Дибала? Той е едно 165-сантиметрово джудже", заявил Бекали, цитиран от calcio.fanpage.it. Той казва това в желанието си да похвали футболиста на своя тим - Олимпиу Василе Моруцан, който също не притежава впечатляващ ръст - висок е 172 сантиметра.

БЕКАЛИ ШОКИРА ДОМУСЧИЕВ - ПОИСКА 6 МИЛИОНА ЗА ЧИПЧИУ

"Моят Моруцан е много по-добър, той е два пъти по-силен от Модрич на неговата възраст. Сигурен съм, че през следващите няколко години ще се класираме за Шампионска лига и ако Румъния изиграе добри квалификации, стойността на Моруцан ще стигне до 100 милиона евро и аз ще го продам за 150", категоричен бе босът на Стяуа.

Моруцан е само на 19 години и играе като атакуващ халф или крило. Той е в Стяуа от тази година, юноша е на Университатя Клуж. Кой български национал бе близо до трансфер в Стяуа - вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички