Автомобилът на Хосе Антонио Рейес се е запалил, загинали са и негови братовчеди


Автомобилът на Хосе Антонио Рейес се е запалил, загинали са и негови братовчеди
Снимка: Getty Images/Gulliver

8828 0

Испанският вестник "Марка" разкри малко повече подробности относно трагичния инцидент от днес, в който известният футболист Хосе Антонио рейес загуби живота си в катастрофа. Бившият играч на Арсенал, Реал Мадрид и други тимове загуби живота си едва на 35-годишна възраст.

Според авторитетното издание Рейес е пътувал с лек автомобил "Мерцедес Брабус" заедно с двама свои братовчеди. На магистралата в близост до Севиля автомобилът е излязъл от пътя и впоследствие се е запалил. Снимки, публикувани от "Марка" показват, че возилото е доста овъглено.

За огромно нещастие на семейство Рейес, в пътния инцидент смъртта си са намерили и двамата братовчеди на футболиста. Джонатан Рейес е загинал още в колата, а Хуан Мануел Калдерон е издъхнал в болницата няколко часа по-късно.

Испанецът е най-младият дебютант в селекцията на Севиля, като изиграва първия си мач за мъжкия отбор едва на 16 години. През януари 2004 година преминава в Арсенал и става част от легендарния отбор на "артилеристите", който единствен печели титлата във Висшата лига без да загуби нито един мач.

Рейес преминава през Реал Мадрид, където през 2007 година помага на тима да спечели титлата. Следват спирки в Атлетико и Бенфика, а през 2012 година се завръща в Севиля, където печели Лига Европа три години поред. Следват трансфери в Еспаньол, Кордоба, китайския Ксиниянг Тяншан Леопард и за последно в Екстрамадура.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички