Ужас: Бивш ас на Арсенал, Реал Мадрид и Испания загина в катастрофа


Ужас: Бивш ас на Арсенал, Реал Мадрид и Испания загина в катастрофа

8154 0

Бившият нападател на Севиля и Арсенал, както и национал на Испания - Хосе Антонио Рейес, е загинал в автомобилна катастрофа, потвърдиха двата бивши клуба на едва 35-годишния нападател.

За последното крилото играеше за отбора от Сегунда Дивисион Екстрамадура, като е починал в следствие на травмите при инцидента в събота.

"Не можехме да потвърждаваме по-скръбна вест. Обичаният ас на Севиля Хосе Антонио Рейес е загинал в катастрофа. Нека почива в мир", написаха в официалните си профили в социалните мрежи от Севиля.

"Всички в Арсенал сме съкрушени от новината, че бившият ни играч Хосе Антонио Рейес е починал в пътен инцидент в Испания. Почивай в мир, Хосе, написаха от Арсенал.

Испанецът е най-младият дебютант в селекцията на Севиля, като изиграва първия си мач за мъжкия отбор едва на 16 години. През януари 2004 година преминава в Арсенал и става част от легендарния отбор на "артилеристите", който единствен печели титлата във Висшата лига без да загуби нито един мач.

Рейес преминава през Реал Мадрид, където през 2007 година помага на тима да спечели титлата. Следват спирки в Атлетико и Бенфика, а през 2012 година се завръща в Севиля, където печели Лига Европа три години поред. Следват трансфери в Еспаньол, Кордоба, китайския Ксиниянг Тяншан Леопард и за последно в Екстрамадура.

До момента не се съобщават подробности за катастрофата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички