Артьом Дзюба е бил изнудван заради скандалното негово видео, в което мастурбира


Артьом Дзюба е бил изнудван заради скандалното негово видео, в което мастурбира
Снимка: Guliver/GettyImages

2639 0

Капитанът на руския национален отбор по футбол Артьом Дзюба, който е и звездата на шампиона „Зенит”, е бил изнудван да даде $5 милиона, за да не бъде пуснато в интернет скандално секс видео с негово участие, разкриха руски медии. Видеото представлявало мастурбиране на 32-годишния Дзюба, докато на заден план по телевизора вървял репортаж на водещата Мария Орзул, с която се твърдяло, че той има връзка преди години. Иначе Дзюба е семеен от 8 години и отглежда две момчета.

Излизащият в Санкт Петербург сайт "Фонтанка" твърди, че Дзюба станал жертва на шантаж. Искали са му $5 млн., за да не попадне видеото в мрежата. Съобщава се, че Дзюба лично се срещал със своя изнудвач (личността му е известна, но изданието не я разкрива) и записал разговора им на диктофон. Но Дзюба отхвърлил условията, защото не би сигурен, че видеото няма да бъде качено в мрежата дори при плащане на сумата. Освен това сумата била твърде висока. В крайна сметка видеото бе качено в мрежата.

По сведения на изданието Артьом предал цялата информация на ФСБ (руският ДАНС – ред.), но го направил неофициално, чрез губернатора на Тулска област Алексей Дюмин, който неведнъж му е помагал. В службата вече се заели със случая. Възможно е срещу изнудвача на Дзюба да бъде заведено дело за шантаж в особено големи размери. Заради видеото Дзюба бе отстранен от ноемврийските мачове на Сборная.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички