Армията приема концерта на Бочели и футболен мач в един ден


Армията приема концерта на Бочели и футболен мач в един ден
Снимка: Getty Images / Guliver

1383 0

Строежът на сцената за концерта на Андреа Бочели започва на 20-ти август. Това обаче няма да попречи за провеждането на домакинския мач на ЦСКА с Марек на 23-ти.

Изграждането на сцената за концерта на Андреа Бочели ще започне още на 20 август (сряда) следващата седмица – точно десет дни преди грандиозното събитие, което ще се проведе на 31 август. За да е възможно монтирането на конструкцията да започне на време, представителите на известния тенор са поискали специално разрешение от БФС.

Единствената пречка се е оказал домакинският мач на ЦСКА с Марек на 23 август, който трябва да започне в 18:00 часа. След проведена спешна среща с ръководството на софийския клуб, е решено изграждането първоначално да започне зад специални заграждения, а конструкцията да не бъде поставяна на самия терен до края на срещата с Марек.

Това означава, че на 23-и август, сцената вече ще бъде в етап на строеж и феновете на ЦСКА и Марек ще бъдат първите щастливци, които ще могат да я зърнат преди концерта на 31 август.

Събитието се очертава като едно от най-големите в София и страната тази година. Преди дни организаторите от European Event Service пуснаха в продажба допълнителни 2000 билета, които също няма да бъдат достатъчни, за да задоволят огромния интерес от страна на родната публика.

Последните останали бройки могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на http://www.eventim.bg/bg/bileti/andrea-bocelli-sofia-bulgarian-army-stadium-674342/performance.html и http://andreabocelli.com/tickets.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички