Пакурар направи компромис с ЦСКА


Пакурар направи компромис с ЦСКА

1101 0

Примката около списъка със стари задължения на ЦСКА се разхлаби - румънският халф Александру Пакурар се е съгласил да разсрочи исканите от него суми. Иначе лицензът на "червените" можеше да е поставен под въпрос, пише „Труд”.

Преди няколко месеца румънецът с пет мача за ЦСКА обяви, че няма да прави никакви компромиси и си иска накуп 260 000 евро. Логично ФИФА присъди в полза на футболиста, който не беше взел нито една заплата за краткия си престой през 2012 година.

В тежки преговори сегашните шефове на ЦСКА склониха на разсрочване на безумно голямото за 5 мача задължение. След като напусна България, Пакурар отиде в Рапид (Букурещ), но няма официален двубой близо 2 години.

Днес председателят на надзорния съвет Александър Томов и изпълнителният директор Александър Тодоров ще покажат списък с платените в последната година задължения.

Според неофициална информация сумата е няколко милиона лева. В това число не влизат текущите задължения за заплати и разходи, нужни за живота на ЦСКА. Сега на "Армията" няма забавено месечно възнаграждение на футболистите.

ЦСКА е в постоянен контакт с УЕФА заради наложения мониторинг - от централата питат за различни случаи, клубът праща обяснения.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички