Скандални бегълци искат обратно в ЦСКА


Скандални бегълци искат обратно в ЦСКА

1577 0

Скандалните бивши цесекари Джаксън Менди и Омар Косоко искат да се връщат на "Армията", твърди вестник "Всеки ден". Двамата са отвратени от обстановката в Литекс и си направили устата пред хора в Борисовата градина отново да облекат "червената" фланелка.

Менди и Косоко не искат и да чуят повече за Ловеч заради зверския скандал, който гръмна в съблекалнята след отпадането от унгарския Дьошдьор. Стана публична тайна, че африканците са били набити от българите в отбора начело с продадения преди седмица национал Николай Бодуров.

На "Армията" се твърди, че преди няколко дни Джаксън Менди и Омар Косоко лично се обадили на треньорския щаб на ЦСКА и са поискали извинение за постъпката си преди началото на сезона. Двамата избягаха от Борисовата градина в посока Ловеч, без да се обадят на никого в клуба. Менди обаче не взе участие в последните няколко мача на "оранжевите", докато Косоко влизаше предимно като резерва.

Сега Менди се направил на по-нисък от тревата пред бившите си началници и дори е питал има ли възможност да се върне обратно в ЦСКА и при какви условия.

Едва ли обаче ще се стигне до тяхното завръщане. Първо, защото треньорът Стойчо Младенов разполага с доста защитници и на практика няма нужда от Менди. В атака също има достатъчно опции и Косоко също не е необходим. По-сериозната причина обаче са запалянковците. Сектор "Г" зачеркна завинаги двамата бегълци от "Армията".

"Не ми се мисли как ще ги посрещне агитката, ако се върнат. Видяхте какво беше с Косоко, когато влезе в игра на мача в Ловеч. Скъсаха го от дюдюкания. Същото щеше да бъде и с Менди, ако беше участвал", коментираха близки до отбора.

На въпросното дерби между Литекс и ЦСКА към Косоко дори полетя банан.

В момента в Ловеч се водят вътрешни разследвания за мелето в съблекалнята. Твърди се, че босът на "оранжевите" Гриша Ганчев е привикал на килимчето Джаксън Менди и Омар Косоко, за да дават обяснения за скандала.

Досега от Ловеч обясняваха отсъствието на бившия играч на ЦСКА с мюсюлманските празници. Работата обаче изглежда дебела и нищо чудно Гриша Ганчев да се развихри. При всички положения двамата африканци не могат да търпят повече обстановката в Литекс и едва ли ще се задържат още дълго в Ловеч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички