Новата на Кубрат Пулев потвърди, че са заедно, може да е бременна?!

Слуховете около новата връзка на боксьора Кубрат Пулев и Стелиана Янкова не спират. След като стана ясно, че двамата са заедно вече почти четири години без да разкриват новината, сега бившата гимнастичка е направила това пред свои приятелки, обявявайки официално новината.

Желанието на Пулев било връзката да се крие максимално дълго докато двамата не са сигурни. Очаква се разкритието да се случи в най-скоро време.

Показаха красавицата, която раздели Кубрат Пулев и Андреа (СНИМКА)

Преди около седмица "гръмна" новината, че най-добрият български боксьор Кубрат Пулев и приятелката му Андреа са се разделили. Лично певицата си к...

23-годишната Стелиана е родена в Търговище, но живее в София. Още на 4 години тя започва да тренира художествена гимнастика, като на два пъти става шампионка на България и има още куп медали от международни първенства. Именно спортът е събрал двамата влюбени. Преди връзката си с Кобрата пък Стелиана е била гадже на сина на актрисата Аня Пенчева - Ангел Караньотов, пише "Уикенд".

„Ако не беше срещнал Стели, сигурно още щеше да е с Андреа, но след като нещата помежду им станаха сериозни Кобрата и каза „чао“. Двамата се разбраха да крият известно време връзката си“, разкриват запознати. Междувременно тръгнаха слухове, че гимнастичката е бременна от Пулев, но до този момент не са потвърдени.

По-рано тази седмица стана ясно, че бившата на Пулев Андреа пък е била пред нервна криза след научената информация. Повече по темата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!