Суши излъга, а после си призна, че е атакувала Андреа в Instagram


Суши излъга, а после си призна, че е атакувала Андреа в Instagram

13246 0

Американската репортерка Джени Суши, заради чието целуване Кубрат Пулев беше без лиценз да се бие в САЩ 4 месеца, се компрометира в поредното интервю, което даде в България. Суши-готвачът заяви, че никога не е разговаряла с приятелката на Пулев - Андреа, и не е пускала "стори"-та за нея в Instagram. Впоследствие, след като ѝ бе показано доказателство, тя си призна.

"Никога не съм разговаряла с нея. Никога не съм пускала сторита за нея в Инстаграм. Тя беше тази, която ми изпращаше съобщения и правеше коментари за мен в нейния профил в Инстаграм. Моля, покажете ми кога съм пускала сторита за нея в Инстаграм, защото ако не го направите, ще означава, че това са били поредните фалшиви новини в България за мен", заяви Суши пред "Блиц". После тя смекчи тона.

"Уоу! Тези постове стояха много малко в моя профил. Но това не е нещо особено. "Продължавай да ме следиш". Не мисля, че това може да се сравнява с нещата, които тя ми прати. Просто бях изненадана, че тя следи профила ми след всички съобщения, които ми прати и публикациите . Мислите ли, че това, което аз съм направила, може да се сравнява с епитетите, с които тя ме наричаше? Не мислите ли, че е странно тя да ме следва в Инстаграм? Защо ще следваш някого, когото мразиш толкова много? Никога не съм коментирала как изглежда тя или нещо подобно. За разлика от нея. Мисля, че тя просто защитаваше своя приятел и вярваше на лъжите му", бяха думите на американката.

Вижте в този материал скрийншотове на нейните стори-та, адресирани до Андреа.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Легенда разсипа Уайлдър: Той просто не може да се боксира

Дионтей Уайлдър е роден с нокаутираща сила, която не може да се научи, но така и не разви техниката си и просто...

Реклама
Реклама