Андреа "посече" Кобрата с разкрития за жената до него и как я е лъгал с певицата


Андреа "посече" Кобрата с разкрития за жената до него и как я е лъгал с певицата
Снимка: Instagram

56872 0

Бившата приятелка на Кубрат Пулев - Андреа, нанесе голям удар върху боксьора. Тя публикува снимка, за която твърди, че е от рождения ѝ ден този януари, на която Пулев присъства и седи до нея.

Внушението, което прави певицата, е, че докато е бил в очакване на второто си дете от мистериозната жена, която е до него, Кубрат се е срещал и с нея. Както е известно, сегашната приятелка на Пулев му роди син Спартак, а преди това и дъщеря Христина.

Андреа публикува и разговор с неизвестна жена, която ѝ разказва що за жена е новата любов на бившия ѝ. Жената, според разговора, се казва Розали Петрова и е крадла, има слухове, че се занимава с най-древната професия и какво ли още не.

Разговорът е от 2020 година, като събеседничката на певицата твърди, че бившият ѝ съпруг е "тунинговал" въпросната Петрова, за да заприлича на Николета Лозанова. Андреа пък твърди, че жената до Кубрат я заплашва от скрити профили.

"Аз не знам тя сега какви ги върши с Кубрат... Той вика: "Тя ми помага за имотите". Тя е някакъв вид проститутка, така ми казаха мои хора", се чува да казва Андреа в записа, който преди броени минути беше изтрит от Youtube.

"Такава е измамница и схемаджийка. Жалко за момчето. Не знам той с какъв акъл, но явно по някакъв начин ги омайва", отговаря събеседничката на Андреа в един момент.

А ето в каква тъмна имотна сделка бе намесен Кубрат тези дни.

*Sportlive.bg не се ангажира с твърдение, че обвиненията на Андреа са основателни и почиват на реални факти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички