СНИМКА: Целунатата от Пулев се изкара "жертва", но този неин фотос в профила ѝ...


СНИМКА: Целунатата от Пулев се изкара "жертва", но този неин фотос в профила ѝ...
Снимка: принтскрийн

7872 0

Американската репортерка Дженифър Равало безспорно успя да привлече вниманието към себе си, а това бе постигнато с една-единствена целувка, макар да бе от по-специален човек - Кубрат Пулев. Тази целувка обаче не просто се превърна в най-обсъжданата тема след победата на българина над Богдан Дину, но и в обвинения към Кобрата за неговото поведение.

И докато всички търсят вината в Кубрат Пулев, е хубаво да погледнем и от другата страна. Джени Суши, както е известна американката, всъщност знае как да привлича мъжкото внимание, а това е видно не само от поведението й, но и от снимките й в нейния личен профил в Instagram.

По-рано днес Суши изтри общата си снимка с Кубрат Пулев, а последната снимка, която тя е публикувала в социалната мрежа, е с друг боксьор - Сергей Ковальов. Любопитното за руснака е, че той е замесен в секс скандал с американския модел Джейми Фронтц, която твърди, че той се е опитал да я склони да правят секс, а впоследствие я е ударил.

ВИЖТЕ ИЗГАРЯЩО СЕКСИ СНИМКИТЕ НА РЕПОРТЕРКАТА, КОЯТО БЕ ЦЕЛУНАТА ОТ КОБРАТА (16+)

В момента Фронтц съди Ковальов за 8 млн. долара, а освен това руснакът може да влезе в затвора за четири години. Това обаче очевидно не притеснява Джени Суши, която се е сгушила в Ковальов за общата им снимка.

Междувременно Кубрат Пулев коментира ситуацията, в която целуна американската репортерка. Какво каза Кобрата - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички