Целунатата от Кубрат репортерка коментира случилото се


Целунатата от Кубрат репортерка коментира случилото се
Снимка: Instagram

10699 0

Скандалът с Кубрат Пулев заради целуването на репортерка в САЩ набира скорост. В социалните мрежи негативните мнения за постъпката на боксьора се множат постоянно. Наложи се самата "потърпевша" да изкаже мнение за случилото се, което според мнозина е неприемливо.

"Моментът беше малко неудобен и странен", заяви Джени Суши пред news.com.au. Репортерката, за която това не е основната професия, била известна в САЩ като "Кралицата на голото суши", каквото и да означава това.

ВИЖТЕ ИЗГАРЯЩО СЕКСИ СНИМКИТЕ НА РЕПОРТЕРКАТА, КОЯТО БЕ ЦЕЛУНАТА ОТ КОБРАТА (16+)

Издания във Великобритания, които обърнаха на този инцидент повече внимание, отколкото на мача на Пулев с Богдан Дину, отбелязват, че боксьорът е целунал репортерката "докато кръвта все още капеше от раната над лявото му око". "Talk Sport"отбелязва, че постъпката на Кобрата е маркирана като "сексуална злоупотреба" от потребители в социалните мрежи. А какъв друг гаф се случи около мача вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички