ВИДЕО с бразилски коментатор, в еуфория от третия му гол, разплака Моура

Крилото на Тотнъм Лукас Моура не се разплака на терена при хеттрика си срещу Аякс, нито след това, докато празнуваше класирането на тима на финала в Шампионска лига. Но не можа да сдържи сълзите си пред журналистите, които го наобиколиха след двубоя.

Причината за това обаче беше, че един от тях му подаде телефона си, пусна му запис от моментите на празнуване след мача, както и видео на бразилски коментатори от момента на третия му гол. Колегата даде на бразилеца и слушалки, като чутото и видяното не можаха да оставят Мора равнодушен.

Малките чудеса, които сътвори Тотнъм, за да стигне до финала в Шампионска лига

Този сезон в Шампионска лига несъмнено може да се нарече "Сезонът на драмата и обратите". Поредното доказателство за това е представянето на Тотн...

"Трудно ми е да кажа нещо. Мечтах за това от дете - да играя в Шампионска лига. И винаги мечтата ми е била да я спечеля. Сега получих възможност да играя на финала: да зарадвам семейството си, приятелите и съседите. Много е трудно да обясня как се чувствам", сподели играчът.

"Когато губехме с 0:2 през първото полувреме, аз вярвах, че всичко е възможно и ние ще обърнем мача. Молях Бог и той ми даде шанса да вкарам тези три гола. Много съм щастлив, горд съм със съотборниците си. Ние се борихме, воювахме, истински отбор от воини. Много съм щастлив сега. Футболът е моят живот, само футболът може да ни носи такива моменти", допълни бразилецът. А как контузеният Хари Кейн надъха тима си на полувремето вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!