ВИДЕО с бразилски коментатор, в еуфория от третия му гол, разплака Моура


ВИДЕО с бразилски коментатор, в еуфория от третия му гол, разплака Моура
Снимка: Getty Images/Guliver

2740 0

Крилото на Тотнъм Лукас Моура не се разплака на терена при хеттрика си срещу Аякс, нито след това, докато празнуваше класирането на тима на финала в Шампионска лига. Но не можа да сдържи сълзите си пред журналистите, които го наобиколиха след двубоя.

Причината за това обаче беше, че един от тях му подаде телефона си, пусна му запис от моментите на празнуване след мача, както и видео на бразилски коментатори от момента на третия му гол. Колегата даде на бразилеца и слушалки, като чутото и видяното не можаха да оставят Мора равнодушен.

"Трудно ми е да кажа нещо. Мечтах за това от дете - да играя в Шампионска лига. И винаги мечтата ми е била да я спечеля. Сега получих възможност да играя на финала: да зарадвам семейството си, приятелите и съседите. Много е трудно да обясня как се чувствам", сподели играчът.

"Когато губехме с 0:2 през първото полувреме, аз вярвах, че всичко е възможно и ние ще обърнем мача. Молях Бог и той ми даде шанса да вкарам тези три гола. Много съм щастлив, горд съм със съотборниците си. Ние се борихме, воювахме, истински отбор от воини. Много съм щастлив сега. Футболът е моят живот, само футболът може да ни носи такива моменти", допълни бразилецът. А как контузеният Хари Кейн надъха тима си на полувремето вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички