The Sun: Григор и Никол са пред раздяла


The Sun: Григор и Никол са пред раздяла

1656 0

Изданията в Англия отново разделят първата ни ракета Григор Димитров и неговата приятелка Никол Шерцингер. Според The Sun, причина за раздялата е, че и двамата са отдадени на своите кариери, пътуват постоянно и не могат да отделят време един на друг.

В последните два месеца Шерцингер е постоянно на път заради различни ангажименти, а това в пълна степен важи и за Григор, който почти всяка седмица е на различно място по света. Според изданието в това време отношенията между двамата са се влошили, тъй като единствата им възможност за комуникация е по телефон.

Подобни спекулации за отношенията между двамата имаше и преди няколко месеца, но те бяха опровергани със снимки от почивка на двамата в Капри, където изглеждаха по-влюбени от всякога. 

Големите разстояния и мислите на певицата за женитба обаче поставят връзката им на карта. "Никол вкарва сърце и душа в X-Factor, а Григор има натоварен тренировъчен режим", споделя източник пред изданието. "Те са отдадени един на друг, но са изнервени, че единствената им истинска комуникация е по телефона."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички