Семейството на починалия англичанин в София се усъмни във версията с наркотиците

Семейството на починалия англичанин в София изрази съмнения спрямо версията около неговата смърт. В понеделник сутринта, преди евроквалификацията между България и Англия, бе съобщено, че английски гражданин на име Робърт Спрей е починал в следствие на употребата на наркотични вещества.

От МВР съобщиха още, че Спрей е започнал да буйства и се е държал агресивно спрямо медицинския персонал, който му е оказал първа помощ. Семейството на починалия англичанин обаче споделят мнението, че има нещо съмнително в смъртта на техния роднина.

От деветимата задържани само срещу един повдигат обвинение

Районната прокуратура в София е повдигнала обвинение на само един от деветимата задържани за непристойни действия по време на мача между България...

Кейти Браун - сестрата на починалия англичанин, твърди пред английските медии, че Робърт никога не е употребявал наркотични вещества и не би посегнал, тъй като много е опичал работата си като шофьор за DHL. “Миналата седмица го проверяваха и той мина теста. Той обичаше професията си и не би си позволил да се дрогира”, заяви сестрата на Спрей.

“Чухме, че той е бил прибран и после е станал агресивен. Предполагам, че когато той се е събудил в болницата, се е запитал: “Къде, по дяволите, съм?”. Той беше висок 190 см и не знам дали не са преценили, че той може да бъде опасен за тях. Но няма логика в това, защото той беше един дружелюбен гигант”, добави още Кейти Браун.

Междувременно друг англичанин си счупи ръката след бой в София (повече по темата четете тук).

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!