Роналдо: Синът ми не можеше да повярва, когато видя къде съм израснал


Роналдо: Синът ми не можеше да повярва, когато видя къде съм израснал
Снимка: Getty Images/Gulliver

22168 0

Суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо разказа поредната любопитна история от личния си живот. През това лято португалецът е имал възможност да посети родния си остров Мадейра и да покаже на сина Кристиано-младши къде е израстнал. CR7 напуска дома си на 12 години и започва да преследва своята мечта.

"Бях толкова въодушевен, че ще мога да покажа на сина си къде израстнах. Той вече знае остров Мадейра и резиденцията "Маркес де Помбал". Той дойде с мен, там имаше още хора, които работеха и докато аз живеех. Бях изненадан, честно да ви кажа. Не очаквах да видя тези хора и това ме "докосна".

Там бяхме и с моя приятел Мигел Пайшао и заедно с Кристиано отидохме до стаята, в която аз живях. Синът ми се обърна и каза: Тате, тук ли си живял?, ме попита той и си личеше, че не може да повярва.

Някои хора си мислят, че всичко на земята идва лесно. Качеството на живот, къщите, колите, дрехите... Те си мислят, че всичко просто ей така ще падне от небето. Точно обратното се опитвам да покажа на моя син. Убеждавам ги, че това не идва само, защото съм талантлив. Има и тежка работа, отдаденост. Само с тези неща може да достигнеш мечтите си", каза Кристиано пред португалската телевизия "TVI".

Това лято изглежда Кристиано Роналдо е имал достатъчно свободно време. Португалският ас на Ювентус се снима в доста любопитна, може би дори смешна реклама и дори танцува, облечен в оранжево. Ако искате да видите видеото, може да го направите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички