Кристиано Роналдо се снима в една от най-смешните реклами в историята (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо се снима в една от най-смешните реклами в историята (ВИДЕО)

17506 0

Кристиано Роналдо отбелязва поредния си невероятен гол от пряк свободен удар. Засилва се към флагчето за корнер и изразява радостта си с познатия вик "Siii". Пред него седят хиляди обезумяли от красотата на попадението фенове. Звучи като сценарии за много интересна реклама, но грешите.

Носителят на 5 награди "Златна топка" се засне в една от най-абсурдните реклами според голяма част от феновете на футбола. Сингапурска фирма с името "Shopee" със сигурност е похарчила сериозна сума, за да убеди суперзвездата да участва във видеото. 

Веднага след като обелязва гол от пряк свободен удар, Роналдо не е аплодран от никого, когато отново изразява радостта си до флагчето за изпълнение на ъглов удар. След това обаче Кристиано вижда, че всички фенове са на телефоните си и разглеждат приложението на "Shopee". Следва картон с цвета на "Shopee", след което суперзвездата на Ювентус започва доста любопитен танц в компанията на други играчи. Тъй като не можем да опишем движенията, които Роналдо прави, за това ви предлагаме сами да ги изгледате:

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бизнес и спорт


Безграничното въздействие на Барселона над Каталуния

Консултантската компания PricewaterhouseCoopers публикува доклад за въздействието на футболен клуб Барселона...

Реклама
Реклама