Появи се една от жените, която е давала хамбургери на Роналдо като малък


Появи се една от жените, която е давала хамбургери на Роналдо като малък
Снимка: Getty Images/Guliver

4779 0

В обширното интервю, което даде пред Пиърс Морган, суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо направи много любопитно разкритие. Португалецът разкри, че когато е бил малък, редовно е получавал хамбургери в ресторант "Макдоналдс" от три жени, които иска да открие, за да им благодари.

Днес първата от тях вече е известна. Паула Лека даде интервю и сподели, че е една от служителките на ресторанта, които са давали хамбургери на Роналдо и неговите приятели от школата на Спортинг Лисабон. 

"Момчетата идваха почти всеки ден от седмицата. Когато имахме останали бургери, мениджърът ни ни позволяваше да им ги дадем. Едно от момчетата бе Кристиано Роналдо, може би бе най-плахият. Смея се и до днес, щом се сетя за тази история. Разказвала съм това на сина ми, но той така и не повярва, че аз съм давала бургери на Роналдо. Мъжът ми, който идваше да ме взима от работа, е ставал свидетел на тази ситуация. Тези неща показват скромността на Роналдо, но поне сега всички са наясно, че това е истина. Ако ме покани на вечеря, ще отида. Първо ще му благодаря, после може да си припомним миналото", заяви Паула Лека пред "Renascenca".

В същото това интервю Роналдо бе помолен да сравни секса с Джорджина Родригес и голът му срещу Ювентус в Шампионска лига. Кое е по-хубавото изживяване за CR7 ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички