Роналдо "обясни" жеста си към феновете на Атлетико (ВИДЕО)


Роналдо "обясни" жеста си към феновете на Атлетико (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

9079 0

В сряда вечерта Кристиано Роналдо се завърна там, където бе дълги години - в Мадрид. Поводът за това бе сблъсъкът от груповата фаза на Шампионска лига между клубния му Ювентус и Атлетико (Мадрид), чиито фенове определено не харесват португалеца.

Това бе потвърдено и от последната им среща. При всяко докосване на петкратния носител на "Златната топка" почти целият стадион избухваше в бурни освирквания. В края на мача CR7 имаше възможност да се разпише след невероятна индивидуална акция, в която преодоля няколко защитници на "дюшекчиите", но в крайна сметка ударът му мина покрай гредата. Веднага след това Роналдо отправи жест към привържениците на Атлети, но той остана неразгадан.

Когато бе попитан от репортерите за този си жест, той, усмихнато и лаконично, заяви: "Учете се, трябва да се учите". Все пак, така и не стана ясно дали тази реплика бе насочена към феновете или към репортерите.

Двата отбора завършиха при резултат 2:2, след като "старата госпожа" изпусна комфортен аванс от два гола. Кристиано не съумя да се разпише във вратата на Ян Облак. А какво бе казал Диего Симеоне по адрес на португалеца преди мача - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички