Пиянските истории около Роналдиньо продължават, ето каква договорка имал с Фламенго


Пиянските истории около Роналдиньо продължават, ето каква договорка имал с Фламенго
Снимка: Getty Images/Guliver

12012 0

Бразилски медии разкриват днес, че иконата на футбола в южноамериканската страна Роналдиньо е имал доста любопитна клауза в договора си с Фламенго. Той се завърна в родината си през 2011 година, след като напусна италианския Милан.

Някогашната звезда на Барселона се е договорил с ръководството на Фламенго и в договора му е имало точка, според която той е можел да посещава нощни клубове два пъти в седмицата. 

Роналдиньо винаги е бил един от най-обичаните играчи, без значение в кой клуб играе. Любовта му към нощния живот обаче според мнозина е "помогнала" кариерата му да тръгне надолу. Фен на Милан наскоро разкри, че по време на престоя на играча на "Сан Сиро", той редовно обичал да посещава клубовете в мегаполиса.

"Без значение дали биехме, или падахме, дали играеше добре, или зле - Роналдиньо обичаше да ходи по заведения и не му пукаше кой го вижда и кой не. Обичахме го в Милан, но по този начин той вредеше сериозно на своята кариера", споделя запалянкото.

Преди дни пък бившата звезда на Барселона Александър Хлеб разкри много грозна истина за престоя на Роналдиньо в Барса и за това защо е бил продаден през 2008 година. Повече по темата четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички