Бивша звезда на Барселона: Продадоха пияниците Роналдиньо и Деко, за да не провалят Лионел Меси


Бивша звезда на Барселона: Продадоха пияниците Роналдиньо и Деко, за да не провалят Лионел Меси
Снимка: Guliver/Getty Images

13234 0

Няма съмнение, че повече от десетилетие екипът с №10 в Барселона се носи от две от най-големите легенди на клуба. Роналдиньо и Лионел Меси се превърнаха в лица на испанския гранд и завинаги ще останат в историята на гранда от "Камп Ноу".

Бившият играч на Барса Александър Хлеб обаче разкри много любопитна история за това защо ръководството на тима се разделя с бразилския си ас през лятото на 2008 година, когато си тръгва и Деко. Хлеб говори пред изданието "V OKA TV", като със сигурност думите му ще доведат до много хапливи коментари.

"Роналдиньо и Деко се появяваха пияни на тренировка. За това и двамата бяха продадени през 2008 година. В Барселона се страхуваха, че ще провалят Лионел Меси", казва Хлеб. 

Бившият беларуски национал премина в Барселона през 2008 година за 15 милиона евро от Арсенал. За четири години обаче той игра в едва 36 мача, като не успя да запише попадение на името си. Последваха отдавания под наем в Щутгарт, Бирмингам и Волфсбург преди да бъде продаден в Криля Советов през 2012 година. За последно 38-годишният халф бе част от Бате Борисов, като още не е обявил дали ще продължи да играе.

Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер пък направи много интересно разкритие относно Лионел Меси и Световното първенство по футбол през 2014 година. Тогава Аржентина загуби от Германия, а Меси спечели приза за най-добър играч на турнира. Блатер пък разкри, че е чул Ла Пулга да си води странен монолог докато е отивал да си вземе наградата. Какво си е говороил Меси вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички