Нахални фенове вбесиха Салах - провалиха вечерната му молитва


Нахални фенове вбесиха Салах - провалиха вечерната му молитва
Снимка: Getty Images/Guliver

4752 0

Звездата на Ливърпул и египетския национален отбор - Мохамед Салах, е пропуснал важната вечерна молитва от мюсюлманския празник Рамазан байрам в родния си град, заради обградили дома на родителите му фенове и журналисти. Голмайсторът на мърсисайдци изрази разочарованието си от този факт в Туитър.

"Какво се случва с някои журналисти и обикновени хора? Човек не знае как да излезе от дома си, за да се помоли на празника. Това няма нищо общо с любовта. Това, както се казва, е неуважение към личния живот и отсъствие на професионализъм", гласи постът на Салах от вчера.

Според "The Times" звездата се е прибрал при родителите си в последния ден от мюсюлманския пост на Рамазан, срещнал се е с роднини и се е наканил да отиде с близките си на вечерна молитва в джамията. Но феновете от съседни села и градове са започнали да приближават дома му и се е наложило на молитва да отидат само жена му, дъщеря му и баща му. След финала в Шампионска лига Салах стана действащо лице в една забавна ситуация. Вижте каква бе тя в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички