Реал Мадрид отново мечтае за Салах, ето на какво ще разчита за трансфер


Реал Мадрид отново мечтае за Салах, ето на какво ще разчита за трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

7704 0

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах категорично отказа да коментира своето бъдеще след триумфа на мърсисайдци в Шампионска лига. Това обаче бе напълно достатъчно, за да се подновят слуховете за негов евентуален трансфер. А на първо място в списъка е Реал Мадрид.

След напускането на Кристиано Роналдо египетският футболист е сред най-желаните играчи от "белия балет". Цената му от 200 млн. евро обаче бързо-бързо отказа мадридчани миналата година. В последните месеци се появи информация, че понякога голмайсторът на "червените" има по-сложна връзка с Юрген Клоп и точно от това Реал ще опита да се възползва, пише AS. 

Договорът на Салах с мърсисайдци е до 2023 година, като взима заплата от 11 млн. евро на сезон. Според Transfermarkt цената му е 150 млн. евро, колкото на Азар, Хари Кейн и Антоан Гризман. със сигурност обаче, ако се стигне до трансфер, то Салах би искал завишени финансови условия.

Изненадващо или не Салах бе оставен извън отбора на сезона в Шампионска лига - ето кои бяха избраните.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички