Момчето, извело Меси на терена, обяви защо той не пя химна срещу Катар


Момчето, извело Меси на терена, обяви защо той не пя химна срещу Катар
Снимка: Getty Images/Guliver

3645 0

Наблюдателни фенове забелязаха, че звездата на Аржентина Лионел Меси запази мълчание по време на изпълнението на химна на своята родина преди мача срещу Катар за Копа Америка. Тези от тях, които разкритикуваха за това капитана на "гаучосите", изглежда трябва да си върнат думите назад.

Дискусионният епизод бе разтълкуван от момчето, което е съпроводило нападателя от тунела до терена преди мача. То разкри, че Меси има специален ритуал преди двубоите на Аржентина.

"Беше невероятно, когато Меси излезе и това е нещо, което никога повече няма да преживея. Той ме погали, ръката му беше по-голяма от главата ми. Именно заради това се засмя. Прегърнах го и му казах много неща: че го обичам, че той е моят идол, че винаги съм искал да се срещна с него. Той наистина не пее химна, но припява със затворена уста. Аз го чух", заяви детето, чието име е Томас Чавес.

Меси и съотборниците му ще играят четвъртфинал в Копа Америка срещу Венецуела. Мачът е тази вечер. Какво каза звездата след успеха над Катар в 1/4-финалите вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички