Меси, Агуеро, Игуаин и Отаменди призоваха търсенето на Сала да продължи


Меси, Агуеро, Игуаин и Отаменди призоваха търсенето на Сала да продължи
Снимка: Instagram

2642 0

Четирима аржентински футболисти, всичките звезди, призоваха полицията да продължи търсенето на изчезналия техен сънародник и колега Емилиано Сала. Нападателят изчезна в понеделник вечер докато пътуваше със самолет от Нант към Кардиф, а Лионел Меси, Серхио Агуеро, Гонсало Игуаин и Николас Отаменди призоваха полицията да продължи да го търси.

Звездите използваха социалните мрежи - Туитър и Инстаграм, за да изпратят посланието си. "Докато има шансове и лъч надежда, молим полицията да продължи търсенето на Сала. Изказвам подкрепата си към семейството и близките му", написа Меси в своя Instagram.

"Здравейте, аз съм Николас Отаменди. Искам да изразя симпатиите си към семейството на Емилиано и да настоявам полицията да продължи търсенето на самолета. Все още има надежда да ги открият живи. Изказвам цялата си подкрепа към неговото семейство и да се надяваме, че спешно ще получат отговор", написа футболиста на Манчестър Сити Отаменди в Туитър.

"Човек никога не се отказва и винаги се крепи на надеждата. Ето защо бих искал #Не спирайте търсенето. Моите мисли от първата минута са с Емилиано, неговото семейство и приятели", написа в същата мрежа и Агуеро.

"Здравейте, аз съм Гонсало Игуаин. Моля хората по цял свят за помощ чрез туитове, видеа и постове в Instagram да помолят търсенето на Емилиано Сала да продължи до самия край. Благодаря", каза във видеообръщение и нападателят на Челси Игуаин.

Според медии в Англия Сала сам е предопределил злощастната си съдба. Подробности четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички