Емилиано Сала сам взел фаталното за живота си решение


Емилиано Сала сам взел фаталното за живота си решение
Снимка: Instagram

5738 0

Изглежда изчезналият футболист Емилиано Сала сам е предопределил съдбата си, която по всичко личи, че е злощастна. Според директора на Кардиф Сити, клубът, който плати 15 милиона паунда за него на Нант, аржентинецът е избрал да лети до острова с оказалия се негоден самолет, за да стигне по-бързо.

Мъжът, чието име е Мехмет Далман, заяви, че клубът е предложил на Сала да пътува до Париж, а оттам да хване самолет за Кардиф. Но играчът избрал по-бързия маршрут - да вземе частен самолет от Нант до Кардиф.

НАМЕРИХА ОТЛОМКИ В РАЙОНА НА ИЗЧЕЗВАНЕТО НА САЛА, ВЕЧЕ СЕ ТЪРСЯТ ТЕЛА

"Кардиф няма отношение към полета на Сала. Клубът му предложи да организира пътуването му от Нант до Париж, после от Париж до летище "Хийтроу", а оттам - в Кардиф. Но той реши да направи друго, за да стигне по-бързо", обясни Далман, цитиран от Sky Sports.

Според клубния шеф в Кардиф Сити очакват най-лошото за случилото се с новото им попълнение. "Следим ситуацията постоянно, за да опитаме да разберем какво се е случило. Засега всичко сочи към трагична катастрофа. Ще продължим да се надяваме и да се молим. Но трябва да бъдем реалисти, сега нещата изглеждат зле", допълни той. Какво е мнението на шефа на спасителния екип за случилото се - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички