Любопитно: Мъж бе осъден на 2 години и 1/2 условно, заради грубо влизане

Във футбола често ставаме свидетели на брутални влизания, които понякога водят до изключително сериозни последствия за пострадалия. Всички наказания за извършителя обаче, най-често са рамкирани в професионалната му кариера.

Не така стоят нещата с 50-годишен бивш професионален футболист от Дъблин. По време на мач на малки врати (5-ма срещу 5-ма), той влиза брутално грубо в свой съперник, а резултатът от това е...съд. Сцената се разиграва преди около година, но чак сега присъдата за Петру Пинто е ясна.

Мъж се призна за виновен за нападението срещу Йозил и Колашинац

Мъж се призна за виновен в опит за грабеж на дуото от Арсенал Месут Йозил и Месут Колашинац през юли. Ашли Смит се яви във Върховния съд в Снеъ...

Ирландецът е осъден на две години и половина условна присъда, след като се е признал за виновен по обвинение за "безразсъдно нападение, причинило щета". Освен това, той ще трябва да заплати 5000 евро на пострадалия. Съдията определи постъпката на Пинто като "опасна" и "много над допустимата граница във футбола".

Междувременно, мъж се призна за виновен за нападението срешу Йозил и Колашинац. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!