Мъж се призна за виновен за нападението срещу Йозил и Колашинац

Мъж се призна за виновен в опит за грабеж на дуото от Арсенал Месут Йозил и Месут Колашинац през юли.

Ашли Смит се яви във Върховния съд в Снеърсбрук чрез видеовръзка тази сутрин и призна, че се е опитал да открадне часовници от двамата играчи на лондончани на 25 юли. Съдия Шийла Канаван отложи присъдата за 1 ноември.

Барселона набеляза звезда с над 100 мача за Реал Мадрид

Ръководството на Барселона обмисля изненадващ входящ трансфер, съобщава "Mirror". Каталунците се интересуват от полузащитника на Арсенал Месут Йо...

Германецът и босненецът пропуснаха откриващия двубой от Висшата лига – гостуването на Нюкасъл, поради съображения за сигурност. Втори мъж, Джордан Нортоувър, бе обвинен заради инцидента и ще се яви в съда в петък, 4 октомври.

Припомняме, че в началото на август звездите на Арсенал  бяха нападнати с ножове от обирджии, като двамата били в джипа на германеца, заедно с техните жени, когато били заобиколени от няколко мотористи. Целта на злосторниците била да откраднат часовниците на футболистите, както и автомобила на Йозил. Босненецът реагира, като слиза от колата, за да прогони крадците. Следва гонка, а накрая четиримата потърпевши се скриват в турски ресторант и изчакват полицията. 

Вижте видео на атаката на злосторниците срещу Месут Йозил и Сеад Колашинац, докато се возеха в колата на германеца - в този материал.

Още по темата

Please select answer!