Майорга за Роналдо: Боях се да не ми е лепнал проклет СПИН!


Майорга за Роналдо: Боях се да не ми е лепнал проклет СПИН!
Снимка: Getty Images/Guliver

4792 0

Американката Катрин Майорга, която обвини суперзвездата Кристиано Роналдо в изнасилване, разкри, че след насилствения акт е изпитвала голям страх да не би футболистът да я е заразил със СПИН или някаква друга полово предавана болест. Тя призна, че португалецът я е изнасилил анално, без да използва презерватив или някакъв лубрикант.

"Недоумявах как се е случило всичко това. Стана толкова бързо... В този момент се страхувах много да не пипна някаква зараза от него. Мислех, че има проклет СПИН, затова го попитах директно дали е болен. Роналдо ме увери: "О, не, аз съм професионален спортист, изследват ме на всеки три месеца. Ако бях болен от нещо, нямаше да мога да играя", спомня си тя.

РОНАЛДО ПРОГОВОРИ ЗА "ИЗНАСИЛВАНЕТО"

Майорга споделя още, че след акта португалецът е изпитвал разкаяние и дори я е попитал дали я боли. "Не искаше да ме пусне и все ме наричаше "дете". Гледаше ме с виновни очи, сякаш не се чувстваше добре. Не помня добре, но мисля, че ми каза "съжалявам" или нещо от рода на "Боли ли те?". И все повтаряше, стоейки на колене, че на 99% е добър човек, но с изключение на 1%", разказа американката.

Както е известно, Майорга твърди, че изнасилването е станало през лятото на 2009 г. в Лас Вегас. През януари 2010 г. Роналдо, според думите ѝ, ѝ е платил голяма сума, за да си мълчи за случая. Вдъхновена от движението #MeToo, 9 години след това тя е решила да говори и дори е готова да върне парите на звездата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички