Кобрата с признание: Мъчно ми е за Андреа

Кубрат Пулев отново говори за раздялата с дългогодишната си приятелка Андреа, като заяви, че му е мъчно за нея. Двамата бяха заедно 12 години, но преди няколко месеца стана ясно, че са се разделили.

"Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек", сподели Кобрата. В момента той е в Лас Вегас. Там тренира за мач срещу Райдъл Букър. Битката ще е на 9 ноември във Фресно, Калифорния. Андреа е в България и се готви за тежките работни ангажименти покрай наближаващите коледно-новогодишни празници.

Любопитно: Кубрат Пулев вече има нова приятелка и дори живеят заедно

През изминалата седмица певицата Андреа публикува скандална снимка в социалните мрежи, с която на практика обяви, че с Кубрат Пулев вече не са дв...

"Тя е сърцата. Уникална и на моменти прекалено добра, но това е положението. В крайна сметка трябва да има рестарт, когато нещата не се случват дълго време и да се поеме в нова посока“, допълва Пулев пред "България днес".

"За да се случи нещо подобно, трябва да има промяна в хората. А те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко“, откровен бе Кобрата относно това дали е възможно двамата да се съберат. А как коментира раздялата им суши готвачът Джени Суши вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!