Джени Суши изкоментира раздялата между Андреа и Кубрат Пулев


Джени Суши изкоментира раздялата между Андреа и Кубрат Пулев
Снимка: интернет

63333 0

Репортерката Джени Суши, която беше причината да отнемат боксовия лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния, разкри, че е била сериозно засегната от обидите по неин адрес от Андреа, но в същото време изрази и одобрението си от потенциалната раздяла между боксьора и певицата.

Както е известно, за раздялата им съобщи бившата изпълнителка на "Пайнер", но след това мистериозно изтри снимката, с която оповести, че се "наслаждава на живота на необвързана". В интервю за "България днес" Суши разкри, че е по-добре за Андреа, ако наистина се е разделила с Кубрат.

"Нейните гневни съобщения нямат нищо общо с мен, а по-скоро с нейната връзка. Когато ми пускаше тези омразни неща и публикува друго за мен и за старо суши, знаех, че гневът й всъщност е към него. Щом не са заедно, това е по-добре за нея", категорична беше "царицата на голото суши".

Що се отнася до обидите на Андреа към репортерката, то Суши допълни, че е изпитала болка от думите, но в същото време разбира, че гневът не е бил насочен към нея.

"Болезнени са, разбира се. Тази жена не ме познава. Може би тя има проблеми с нейното гадже и връзка си и си го изкарва на мен. Не съм направила нищо на нея, нито на Кубрат. Тя ме атакуваше и приказваше лъжи. Може би той й ги е наговорил.

"Приятелката на Кубрат не беше на това парти. Бясна съм, защото нейните думи са насочени от момиче към момиче. Тя не знае нищо за мен. Кубрат или някой друг я залива с лъжи, а тя вярва на тях. Разбира се, че ще повярва на гаджето си, защото някоя, която тя не познава, го атакува. Разбирам я. Не ми харесваха съобщенията. Но съм наясно откъде идват", категорична беше Суши. Междувременно в последните дни се изписаха куп слухове за новата приятелка на Кубрат Пулев, а тя проговори за отношенията между нея и боксьора (четете подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички