Канте иска да финансира издирването на Емилиано Сала


Канте иска да финансира издирването на Емилиано Сала
Снимка: Instagram

3655 0

Световният шампион с Франция Н’Голо Канте за пореден път показа, не само е невероятен футболист, но и и страхотен човек. Футболистът на Челси е готов да финансира издирването на изчезналия Емилиано Сала и пилота Дейв Иботсън.

72 часа след изчезването на малкия самолет полицията прекрати операцията по издирването на летателния апарат, а Канте е изразил готовността си да финансира издирването на нападателя, който е негов бивш съотборник. Двамата играха заедно във френския Каен през 2015-а г. Канте дори се е свързал със семейството на футболиста, за да окаже подкрепата си.

След това се появиха информации, че и други играчи като Илкай Гюндоган, Гонсало Игуаин и Жофри Кондогбия също са последвали примера му. Още вчера четирима аржентински футболисти, всичките звезди, призоваха полицията да продължи търсенето на изчезналия техен сънародник и колега Емилиано Сала. Нападателят изчезна в понеделник вечер докато пътуваше със самолет от Нант към Кардиф, а Лионел Меси, Серхио Агуеро, Гонсало Игуаин и Николас Отаменди призоваха полицията да продължи да го търси.

Според медии в Англия Сала сам е уредил полета си до Кардиф. Подробности четете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички