Изненада! Кинси Волански опитала да изскочи и на финала на Копа Америка

Моделът Кинси Волански, която се прочу, след като изскочи на терена по време на финала в Шампионска лига, е опитала много скоро след това да повтори номера си. За това призна самата тя в профила си в Instagram, където разкри, че нейната последна цел е бил финалът на Копа Америка 2019.

"Признавам, Копа Америка, ти победи, но това беше още едно приключение. Отлетяхме за Бразилия, преоблякохме се, стигнахме до трибуните и в крайна сметка всичко завърши с това, че Виталий бе хванат от 20-има охранители. Бяхме освободени от ареста и сега се наслаждаваме на Бразилия", написа красавицата в социалната мрежа.

Играч на Ливърпул с любопитно съобщение към голото момиче от финала в Шампионска лига (СНИМКА)

Финалът в Шампионска лига на 1 юни бе белязан от едно любопитно действие в началото на срещата. Оскъдно облечена жена, рекламираща сайт за възрас...

Виталий Здоровецки е нейното гадже, който я накара да извърши лудорията си по време на Тотнъм - Ливърпул през юни. Според "Eurosport" руснакът е изскочил на терена по време на финала на Мондиал 2014 Германия - Аржентина. Вижте в този материал как бащата на Кинси реагира на стореното от нея в Мадрид.

Още по темата

Please select answer!