Кинси Волански разкри как реагира баща ѝ на изскачането във финала

Моделът Кинси Волански, която стана известна, след като нахлу на терена по време на финала в Шампионска лига в Мадрид, разказа каква е била реакцията на баща ѝ след този акт. Блондинката заяви, че възнамерява отново да нахлуе на мач, за да стане още по-популярна.

"Разбира се, че не казах на родителите си какво ще правя. Дали бяха изненадани? Татко просто почувства облекчение, че не съм била чисто гола, когато изскочих на терена", заяви Волански пред "The Sun".

Играч на Ливърпул с любопитно съобщение към голото момиче от финала в Шампионска лига (СНИМКА)

Финалът в Шампионска лига на 1 юни бе белязан от едно любопитно действие в началото на срещата. Оскъдно облечена жена, рекламираща сайт за възрас...

"Когато навърша 30 години, планирам да спечеля достатъчно пари, за да напусна модния бизнес и излизането във финала на Шампионска лига само ще ми помогне. Броят на последователите ми в Instagram надмина 2 милиона, такава реклама не се купува", допълни жената.

"Планувам отново да изскоча на терена в някой мач, за да увелича популярността си. Изведнъж стана известна в цял свят, получих много предложения за работа. Не мисля, че съм навредила някому, просто беше забавно", каза още Волански. А какво любопитно разкритие направи тя вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!