Григор Димитров проговори за анцуга, който стана тема №1 в Мелбърн (СНИМКА)


Григор Димитров проговори за анцуга, който стана тема №1 в Мелбърн (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Gulliver

15480 0

Tенис звездата на България Григор Димитров разкри, че харесва много нетрадиционния екип, с който се появи на корта за първия си мач на Откритото първенство на Австралия. Той разкри, че дори неговият треньор Андре Агаси е бил впечатлен от избора му на облекло.

Анцугът на Найк в тъмнолилав цвят и обсипан с жълти фигурки предизвика истински фурор в социалните мрежи, а Димитров коментира модното си решение след успеха над Хуан Игнасио Лондеро в четири сета. "Нямам проблем да нося каквото и да е, мисля, че екипът е як. Много ми харесва, харесвам цветовете. Обичам да експериментирам и когато съм на корта, всъщност не мисля за екипа си. Но е приятно да се чувствам комфортно. Имам късмет с Найк, които доста участват в този процес", сподели той.

"Андре беше много доволен от избора ми. Беше впечатлен. Каза: "Уау, знам откъде идва това". Обичам да бъда различен, когато става въпрос за дрехи и много други неща. Мисля, че този екип е забавен. Не искам да бъда стандартен", допълни първата ракета на България. Във втория кръг на Australian Open Димитров ще срещне американеца Томи Пол или Леонардо Майер от Аржентина. В екипа той дори получи предложение за брак. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички