Фюри спаси живота на мъж, който е искал да се самоубие (ВИДЕО)

Професионалният британски боксьор в тежка категория Тайсън Фюри е спасил човешки живот. 31-годишният състезател е поговорил и потичал с човек, който преди това е възнамерявал да се самоубие, като по този начин го е разубедил от мрачната мисъл. Самият боксьор разказва за това в личния си профил в социалната мрежа "Instagram".

"Тази вечер изживях странна случка. От една страна съм много смирен, но от друга - подлуден. Непознат човек дойде пред къщата ми и ми каза, че иска да се самоубие, но и че иска да поговори с мен преди да го направи. Очевидно, аз, бидейки себе си, аз го разубедих от това и го изкарах да потичаме 3 мили. Когато се разделихме, той бе щастлив, колкото Лари (популярна котка в местността) и изглежда планът ми проработи" - разказа накратко Фюри.

СНИМКА: Тайсън Фюри предизвика на бой... Дядо Коледа

Боксовата звезда Тайсън Фюри си намери следващ "съперник" на ринга. Британецът отправи предизвикателство към самия Дядо Коледа. В Instagram профи...

"До всички хора, които имат страдат психически от проблеми - моля, не отнемайте живота си. Ситуацията ще се подобри, обещавам ви. Винаги има помощ точно зад ъгъла, потърсете медицинска помощ и ще се завърнете към това, което сте били. Не е приключило, не бе приключило тогава, не е приключило и сега. Хайде, хора, не се предавайте. Продължавайте да се борите и никога не приветствайте смъртта. Както аз се изправих в 12-ти рунд срещу Уайлдър, продължавайте да се изправяте, без значение колко често падате. Продължавайте напред, защото ние никога не се предаваме" - отправи послание след това боксьорът.

А какво сподели Фюри относно предстоящия двубой между Джошуа и Руис - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!