Фюри: Преодолях депресия, наркотици и алокохол - Уайлдър ли ще ме спре?


Фюри: Преодолях депресия, наркотици и алокохол - Уайлдър ли ще ме спре?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2016 0

Британецът Тайсън Фюри заяви пред медиите, че няма от какво да се страхува преди големия сблъсък между Дионтей Уайлдър и него на 1 декември. Двамата ще се срещнат в Калифорния, а победителят от боксовия сблъсък най-вероятно ще се изправи срещу хегемона в тежка категория Антъни Джошуа.

Фюри подчерта, че през своя живот е преминал през много трудности, които са го поставили на тежки изпитания. Въпреки това, той е успял да ги преодолее и да продължи напред. Британецът посочи, че тежките моменти в неговия живот не могат да се сравнят с предстоящия двубой с Уайлдър.

"Завърнах се след всичко, което преживях - проблемите с психическото си здраве, наркоманията, алкохолната зависимост. Победих всичко това. След всичко, което съм преживял не мога да си позволя да загубя от Уайлдър. Ще наложа волята си над него и ще го победя", заяви Тайсън Фюри.

"Моята страст е боксът. Харесва ми вниманието към мен, обожавам да съм на ринга. Много хора в спорта заради парите и славата. Но за мен това не е важно, дори да не взема и стотинка. Просто искам да съм най-добрият", добави още Фюри.

Припомняме, че двамата боксьори влязоха в остра конфронтация само преди няколко дни, като се стигна и до сблъсък между Фюри и Уайлдър. Голямата цел пред двамата е да стигнат до мач с Антъни Джошуа, който се очаква да се изиграе през април 2019-а. 

Тук може да видите и спречкването между Уайлдър и Фюри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички