Официално: Тервел Пулев ще се бие с американец в Пловдив


Официално: Тервел Пулев ще се бие с американец в Пловдив
Снимка: БГНЕС

5258 0

Вече официално стана ясен съперникът на Тервел Пулев за галата в в зала "Колодрума" в Пловдив, която ще е на 14 декември. Българинът ще се изправи срещу американеца Дешон Уебстър, като победителят ще грабне интерконтиненталната титла в полутежка категория.

Вече са пуснати и билетите за събитието, а ценовите категории са 20, 30 и 40 лева. Има и ВИП пропуски на цена от 100 лева. Двубоят между двамата ще е основното събитие на вечерта.л

28-годишният боксьор от Канзас Сити Уебстър досега не се е бил извън родината си. Той има 16 мача в професионалната си кариера, като е спечелил 12, загубил е два и има две равенства - в последните си две излизания на ринга. Тервел пък няма загуба на професионалния ринг, като записа 14 поредни победи, 12 от тях са след нокаут.

"Искаме да дадем на Пловдив едно наистина голямо шоу. Вярвам, че ще напълним "Колодрума" и шоуто ще се помни дълго време след това. Спортният министър Красен Кралев предложи да е в София, но аз, брат ми и Ивайло (б. Ивайло Гоцев) твърдо настояхме да е в Пловдив. Не само за това, че Ивайло е пловдивчанин", коментира по-рано Кубрат Пулев относно организацията.

Както е известно, по-малкият от братя Пулеви нокаутира още в първия рунд Кай Курзава в последния си двубой и постигна по убедителен начин 14-ата си поредна победа на профи ринга след 7-месечно отсъствие поради контузия на ръката. Видео от двубоя му в петък - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички