5000лв. събра турнирът по тенис на Holiday Heroes


5000лв. събра турнирът по тенис на Holiday Heroes

1464 0

Сесил Каратанчева, Мис Свят България 2016 и републиканската шампионка по тенис в инвалидни колички Зоя Чавдарова, подкрепиха благотворителния турнир на Празничните герои, част от серията „Спортувай с мисия“

Holiday Heroes и партньорите им от сдружение „Актив“ и Арена Тенис, организираха първия си съвместен проект – благотворителен турнир по тенис между компании и аматьори, тази събота, 26 ноември. В турнира се включиха общо 16 отбора, сред които бяха ТЕЦ "Ей И Ес Гълъбово", БУЛПРОС, СОФАРМА, ОМЗ, Стивън Джордж Интернешънъл – България, Принтком, Адвансд Нутриентс, АТМ’91, Тара Кар, Афродита – 99, Трансленд, и които се състезаваха в две категории – двойки мъже и смесени двойки. При мъжете шампиони станаха Патрик Вълчев и Камен Мездрашки от БУЛПРОС, а при смесените двойки – Елвира и Тодорова и Илиян Велковски от ATM’91.

Благотворителният турнир по тенис се проведе с любезното домакинство на Български национален тенис център (БНТЦ), в реновираната спортна зала „София“. Лично генералният секретар на Българската тенис федерация, Катерина Генова, поздрави участниците за подкрепата, която оказват на каузата и им пожела успех, призовавайки ги към феър плей. Събитието се проведе с подкрепата на HEAD и DIOGEN. Победители в турнира получиха специални подаръци от Denim, Leocrema и Antonio Banderas. Pepsi, Stela Artois и Aladin Foods се погрижиха да има тонизиращи напитки и вкусна пица за всички участници.

Събрани средства от благотворителния турнир по тенис ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за празничните пакети на Holiday Heroes, които ще се доставят до домовете на хиляди семейства в нужда тази Коледа.

Снимки от благотворителния турнир по тенис между компании и аматьори на Holiday Heroes, можете да разгледате ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички