Holiday Heroes с турнир по картинг между компании през ноември


Holiday Heroes с турнир по картинг между компании през ноември

5576 0

Димитър Илиев, Крум Дончев, Ангел Караньотов, Павел Лефтеров и Николай Върбицалиев ще бъдат ментори на отборите в благотворителния турнир по картинг между компании на Holiday Heroes, част от серията „Спортувай с мисия“.

Holiday Heroes и Sofia Karting Ring са подготвили предколедна изненада за любителите на бързите скорости - турнир по карттинг между компании „Коледа 2016“. Заради големия интерес на последното великденстко картинг състезание и желание на все повече участници да се включат в надпреварата под менторстовото на най-големите имена в българските автомобилни спортове, Празничните герои за първи път ще повторят турнира в рамките на тази година.

Благотворителният турнир по картинг между компании „Коледа 2016“ ще се проведе на 17 ноември, от 19:00 часа с любезното домакинство на Sofia Karting Ring. Крайният срок за записване е 2 ноември, а за участие могат да се запишат представителни отбори на компании. Всичко за събиттието и участието в турнира можете да намерите тук: https://holidayheroes.bg/karting/.

Турнирът по картинг между компании „Коледа 2016“ отново е част от серията "Спортувай с мисися", в която се включват представителни отбори на фирми. Така, докато служителите си правят тимбилдинг, социалното-отговорните компании показват,ч е не са безразлични към семействата в нужда и помагат на каузата на Holiday Heroes. Всички събрани средства от таксите дарение на участващите отбори ще се ползват за закупуване на продукти, които да помогнат на хиляди семейства в нужда да посрещнат „Коледа 2016“ с пълна празнична трапеза.рганизацията в кампания „Коледа 2016“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички