Първи благотворителен турнир по тенис на Holiday Heroes в България


Първи благотворителен турнир по тенис на Holiday Heroes в България

1417 0

Сесил Каратанчева и републиканската шампионка по тенис в инвалидни колички Зоя Чавдарова ще са специални гости на благотворителния турнир на Празничните герои, част от серията „Спортувай с мисия“

На 26 ноември, Holiday Heroes и партньорите им от сдружение „Актив“ и Арена Тенис, са подготвили нова, голяма и много вълнуваща спортна изненада – ТУРНИР ПО ТЕНИС! Представителите на бизнеса, феновете на елитния спорт и социално ангажираните компании в България ще имат възможността да помогнат на хиляди семейства в нужда, докато се забавляват на корта.

Благотворителният турнир по тенис се провежда с любезното домакинство на Български национален тенис център (БНТЦ) в София и с подкрепата на HEAD. В събитието могат да участват смесени отбори от по двама участника непрофесионалисти. Всеки отбор може да се регистира или като любители-аматьори, или като представителен отбор на компания. За всички състезатели ще има специални екипи, като тези на корпоративните участници ще са брандирани с името на компанията, която представляват. Желаещите да се забавляват и да спортуват с мисия компании трябва да запишат отбора за участие най-късно до 7 ноември 2016 г., като подробности относно регистрацията за участие могат да намерят ТУК!

Всички събрани средства от събитието ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти, за да помогнем заедно на хиляди семейства в нужда да посрещнат Коледа 2016 с пълна трапеза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички