Григор Димитров - Лоренцо Музети по ТВ: Къде да гледаме мача на Гришо от Мастърса в Париж?


Григор Димитров - Лоренцо Музети по ТВ: Къде да гледаме мача на Гришо от Мастърса в Париж?
Снимка: GettyImages

5283 0

Ракета №1 на България Григор Димитров продължава с тежката си програма в края на сезона. След като беше победен във Виена от Даниил Медведев в епичен двубой от втория кръг, Гришо се насочва към Париж, където ще се проведе последния турнир от сериите "Мастърс 1000" (бел. ред. - в средата на ноември ще се изиграе така наречения "Финален Мастърс").  

Българинът ще се надява на дълъг поход във френската столица, тъй като през ноември има два турнира от ATP 250, за които той не е заявил участие. Така че това може да е последният турнир за Димитров през настоящия сезон. 

Григор Димитров е готов за последния Мастърс за годината

Седмица по-късно: Димитров отново срещу корав италианец на старта

В първия кръг от надпреварата Димитров ще се изправи срещу Лоренцо Музети - само седмица, след като двамата бяха на корта един срещу друг в друга европейска столица - Виена. 

Тогава в тенис лекция на ракета №1 на България Музети беше сгазен с 0:2 и със сигурност ще иска да си отмъсти на Гришо. Това беше и втори двубой помежду им, след като през 2021 година в Акапулко италианецът спечели с 2:0 в тежък двубой, продължил повече от 2 часа. 

Димитров определено се намира в по-добра форма, и то не само заради победата. Гришо игра полуфинал на Мастърс турнира в Шанхай, а преди това достигна до четвъртфиналите и в Пекин. В Ченгду отпадна от Зверев на полуфиналите. От US Open насам най-слабото представяне за Димитров беше осминафиналът във Виена. 

От своя страна, Музети, който отпадна още в първия кръг на Откритото първенство на САЩ, е в серия от две поредни отпадания още в първия кръг (Шанхай и Виена), а преди това игра осминафинал на Мастърс в Пекин и полуфинал в Ченгду (ATP 500). 

Димитров се изправя срещу Музети в първия кръг на турнира в Париж

Кога е мачът на Григор Димитров? 

Двубоят на Гришо срещу италианеца е на 30.10.2023 (понеделник). Битката между двамата отново е във вечерната програма (както беше и във Виена), като е последна на корт №1. 

Във вечерната програма трябва да се изиграят два мача преди този на българина, като първият ще започне не преди 17:00 часа българско време. Това означава, че родният представител едва ли ще излезе на корта преди 19:30 - 20:00 часа. Следете Sportlive.bg, за да разберете кога точно ще започне мачът му. 

Коя телевизия ще излъчи Григор Димитров - Лоренцо Музети? 

Въпреки че няма конкретен начален час, поне се знае коя телевизия ще излъчи двубоят на Гришо на старта на последния Мастърс за годината. Битката ще можем да гледаме по Max Sport 1. Тези от вас, които не могат да гледат по телевизията, могат да следят гейм по гейм Григор Димитров - Лоренцо Музети НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички