Зидан към фаулиран съотборник в националния: Ставай, кучи син!


Зидан към фаулиран съотборник в националния: Ставай, кучи син!
Снимка: Getty Images / Guliver

2656 0

Бившият френски национал Жером Ротен разказа как е бил обиждан от съотборника си при "петлите" Зинедин Зидан. Това се е случило в мач от Шампионска лига между Монако на Ротен и Реал Мадрид на Зидан. Годината е 2004 година, а фаза на турнира е четвъртфинал. "Монегаските" продължават напред след двата сблъсъка.

"Той ми каза: "Ставай, кучи син!". Това беше черен момент в кариерата ми. Познавахме се от националния отбор и не го разбрах това. Имахме добри отношения, въпреки че той не беше от тези, които много говорят. Мачът приключваше, срещу мен бяха нарушени правилата и аз паднах. Той беше разочарован, защото Реал висеше на косъм. Неговите "Галактикос" губеха от малкия Монако и той не очакваше тази лудост", разказа французинът, цитиран от "Marca".

"Разбирам нервността му, но тези думи по адрес на някого, когото познавате, с когото сте тренирали заедно и сте играли в националния отбор... Не го разбирам. Не казвам, че сме били най-добрите приятели на света, но трябва да има някаква граница", допълни Ротен. А как несправедливо се твърди, че е постъпил Зидан със Серхио Регилон вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички