Кубрат Пулев съсипа промоутъра на Фюри с няколко думи

Кубрат Пулев беше видимо разочарован от отношението, което е получил от страна на антуража и представителите на Хюи Фюри по време на престоя им в България. Българинът дори е получил заплахи, че ще бъде съден от английска страна заради неуредици с билетите.

Кобрата обаче изобщо не се притеснява от заплахите на страна на Фюри и компания и дори отправи съвет към агента на боксьора - Мик Хенеси, който не беше намерен за коментар от българските журналисти след победата на Пулев срещу Фюри.

Обявено: Ще има ли скоро сблъсък между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа?

Дългоочакваният мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да не се състои в скоро време. За това призна както мениджърът Ивайло Гоцев, така и п...

"Аз се държах с уважение към него и към всички в неговото обкръжение, но те към мен - не. А г-н Хенеси се занимава с глупости, вместо да си обърне внимание на здравословното състояние, което е жалко", сподели Пулев, визирайки сериозните проблеми на агента с наднормено тегло. 

"Явно ще се съдим, но нямам никакви притеснения", категоричен беше Пулев. Защо обаче английските представители плашат Кобрата със съд четете в този материал.

Още по темата

Please select answer!